Antény, satelity Brno, Znojmo - Jan Březina, satelitní antény Brno, Znojmo

O nás

Antény, satelity, elektronika - Jan Březina

Nabízíme montáže a opravy anténních systémů, jak pro rodinné domy, tak i společné systémy STA (bytové a panelové domy, hotely, penziony aj.). Za dobrých příjmových podmínek lze přijímat přes 50 TV programů a to bez poplatků.

Dále nabízíme montáže a opravy satelitních systémů. Nainstalujeme satelitní zařízení a seznámíme vás s jeho obsluhou. Se satelity rozšíříte svou programovou televizní nabídku o další české, slovenské i zahraniční kanály, a to hlavně v HD kvalitě. Samozřejmostí je u nás výběr z široké nabídky satelitních přijímačů nezbytných pro příjem digitálního vysílání. Satelitní komplety lze objednat i pro dva a více televizorů. Nabízíme jen prověřené satelitní přijímače pro příjem českých a slovenských programů i velký výběr příslušenství - dekódovací karty, dekódovací moduly, paraboly (včetně speciálních), konvertory a další.

S instalací a opravami antén a satelitů máme dlouholeté zkušenosti. Připravíme vám výhodnou nabídku na míru dle vašich představ. Vše potřebné pro příjem zajistíme.

Záruka na námi dodané anténní a satelitní systémy je 24 měsíců. V případě poruchy nebo závady stačí jen zavolat a my dorazíme k Vám. Zajišťujeme také pozáruční servis drobné elektroniky.
Kontaktní informace



Antény, satelity, elektronika Znojmo, Brno
Jan Březina

Adresa:

Trstěnice č.p. 257
671 71 Trstěnice
okres Znojmo

Telefon: +420 608 454 245
E-mail: brezinajan@email.cz

Provozní doba:
Pondělí - pátek: 8:00 - 17:00



IČ:
67031757

Napsat zprávu